Slezák Dóra -ikon

Slezák Dóra – Telephelyvezető (Zalaegerszeg)
dora.slezak@ekler.hu

1998-ban szereztem diplomát a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem személyügyi szervező szakán. 1999 óta dolgozom a munkaerő-kölcsönzés és a keresés-kiválasztás területén, mint tanácsadó később, mint területi vezető. Munkám során szert tettem HR Outsourcing tapasztalatra is, így lehetőségem nyílt a vállalati HR folyamatokba is belelátni. Jelenleg a Dr. Ekler és Társai Kft. zalaegerszegi kirendeltségét vezetem. Megbízásaink sikerét elsősorban kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel és direkt keresési módszereinkkel biztosítjuk megbízóink számára. Munkám során mindig arra törekedtem, hogy partnereink emberi erőforrás igényeinek kiszolgálására hatékony és egyénre szabott megoldást nyújtsak lehető legmagasabb színvonalon. “A megfelelő embert a megfelelő helyre.” (Layard Austen)

Tóth Alexandra - ikon

Tóth Alexandra – Kiválasztási asszisztens
alexandra.toth@ekler.hu

Mielőtt 2013-ban csatlakoztam volna a Dr. Ekler és Társai Kft. csapatához, 13 évet dolgoztam egy multinacionális cégnél HR asszisztensként. Az ott eltöltött idő alatt rengeteg emberrel találkoztam és számos munkaterületbe betekintést nyertem, melynek hasznosságát jelenleg is kamatoztatni tudom. Eddig megszerzett tapasztalatommal és tudásommal azon vagyok, hogy a velünk kapcsolatba kerülő emberek megtalálják a számukra legideálisabb helyet a munkaerőpiacon.

 

Ekler Dorottya-ikon

Ekler Dorottya – Tanácsadó
dorottya.ekler@ekler.hu

Kommunikációs területen szereztem diplomát 2009-ben, s ez azóta is hasznosnak bizonyul a HR-ben végzett munkám során. A mesterképzést Brüsszelben végeztem el, majd átmenetileg továbbra is Belgiumban dolgoztam tréningszervezési területen. Hazatérvén Magyarországra a GE Lighting szervezetfejlesztési részén helyezkedtem el, majd visszatértem a toborzáshoz, mely már ismerős terep volt számomra, hisz ebben a légkörben nőttem fel. Mottóm, hogy ismerd meg az embert a szakember mögött – hiszem, hogy a szakmai tudás mellett ugyanolyan fontos a jelölt személyisége is. Mindenkit bátorítok a nyitottságra, és hogy merjen belevágni valami újba, mert sosem késő váltani.

 

 

 

[/vc_column_inner]