Legújabb állások

  Hasznos információk

  Legújabb bejegyzéseinket itt olvashatják

  kéz logó 800x800

  3 érv amellett, hogy fejvadászon keresztül pályázz meg egy álláslehetőséget

  Sok álláskeresőben a HR tanácsadó cégek hirdetéseit látva felmerül a kérdés, hogy egy-egy számára vonzónak tűnő nyitott munkakör mögött vajon melyik vállalat lehet a megbízó, és hova keresnek úgy új munkatársat, hogy ehhez fejvadász segítségét veszik igénybe. Egyesek tovább mennek, és igyekeznek kinyomozni, hogy melyik cégről van szó, hogy aztán a közvetítőket megkerülve, közvetlenül a

  Olvasás folytatása

  business-model-woman-message

  Ismét találkozhat velünk személyesen is

  Tisztelt ügyfeleink, kedves jelöltjeink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól kezdve budapesti irodánkban ismét lehetséges a személyes találkozó, természetesen a járványügyi biztonsági intézkedéseket betartva (kézfertőtlenítés, és minimum másfél méteres távolságtartás). Várunk mindenkit szeretettel! Az online megbeszélések és interjúbeszélgetések lehetősége továbbra is fennáll, Teams-en illetve Skype-on keresztül.

  Olvasás folytatása

  job search

  5 tipp azoknak, akik állást keresnek

  Lehet, hogy stabil munkahelyed van, de úgy érzed, valami hiányzik, és új kihívásra vágysz. Az is lehet, hogy égetően sürgőssé vált számodra az álláskeresés, mert ilyen is előfordulhat bárki életében. Bármilyen okból is nézel szét az álláspiacon, az alábbi 5 tipp segíthet abban, hogy sikeresebben találj magadnak olyan új munkát, amely elégedettséggel tölt el.

  Olvasás folytatása