Legújabb állások

  Hasznos információk

  Legújabb bejegyzéseinket itt olvashatják

  kozlemeny

  A járványra való tekintettel interjúinkat videókapcsolat segítségével folytatjuk

  Biztonsági intézkedésként mostantól mindaddig, amíg nem javul hazánkban és a szomszédos országokban a koronavírus miatt kialakult helyzet, mi is csak videóinterjúkat szervezünk azokkal, akik az általunk meghirdetett állásokra jelentkeznek. Reméljük, hogy az ilyen megelőző intézkedések hatékonyan segítenek megakadályozni a koronavírus terjedését Magyarországon, és mi is minél hamarabb visszatérhetünk a személyes állásinterjúkhoz.

  Olvasás folytatása

  Öltönyös férfi

  Néhány jó tanács a személyes interjúhoz

  Az alábbiakban néhány tanáccsal szolgálunk az image-építéssel, a viselkedéssel, és az interjún elhangzó kérdésekkel kapcsolatban. Az image jelentősége a felvételi beszélgetésen A leendő munkáltató már a beszélgetés első öt percében egyfajta képet alakít ki a jelöltről és ez nagyban befolyásolja az alkalmasság későbbi megítélését is. A helyes öltözet és viselkedési mód megválasztása már fél siker.

  Olvasás folytatása

  interjú

  Kerülendő megnyilvánulások az állásinterjún

  Vannak mondatok, amelyek, ha kicsúsznak a szánkon egy állásinterjún, jelentősen csökkentik esélyeinket. A késés, a váltási szándék megmagyarázása, az előző főnök minősítése mind-mind karriergyilkos lehet, ha rosszul fogalmazunk. Összegyűjtöttünk kilenc olyan fordulatot, amelyet jobb, ha nem használunk az állásinterjún. “Nem vagyok korán kelő típus” A késve érkezők eleve jelentős lépéshátrányból vágnak neki az állásinterjúnak. A helyzetet

  Olvasás folytatása