Legújabb állások

  Hasznos információk

  Legújabb bejegyzéseinket itt olvashatják

  business-model-woman-message

  Ismét találkozhat velünk személyesen is

  Tisztelt ügyfeleink, kedves jelöltjeink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól kezdve budapesti irodánkban ismét lehetséges a személyes találkozó, természetesen a járványügyi biztonsági intézkedéseket betartva (kézfertőtlenítés, és minimum másfél méteres távolságtartás). Várunk mindenkit szeretettel! Az online megbeszélések és interjúbeszélgetések lehetősége továbbra is fennáll, Teams-en illetve Skype-on keresztül.

  Olvasás folytatása

  job search

  5 tipp azoknak, akik állást keresnek

  Lehet, hogy stabil munkahelyed van, de úgy érzed, valami hiányzik, és új kihívásra vágysz. Az is lehet, hogy égetően sürgőssé vált számodra az álláskeresés, mert ilyen is előfordulhat bárki életében. Bármilyen okból is nézel szét az álláspiacon, az alábbi 5 tipp segíthet abban, hogy sikeresebben találj magadnak olyan új munkát, amely elégedettséggel tölt el.

  Olvasás folytatása

  CCGT G3

  Ha energetikai állást keresel, a lehető legjobb helyen jársz

  Mint azt már említettem, egy fejvadászt az tesz igazán jóvá, ha valamennyire szakmailag is otthon van abban az iparágban, azon a területen, ahova éppen a megfelelő jelölteket keresi a megüresedett állásokra. Az elmúlt évtizedben számos lehetőséget kaptunk annak bizonyítására, hogy az energiaszektorban igazán jó tudunk dolgozni, és érdemben tudjuk segíteni azokat, akik ebben az iparágban szeretnének

  Olvasás folytatása